Mit takar a „STÚDIÓ”, mint elnevezés?

A Stúdió olyan szakmai szellemi műhely, amely szoros együttműködést jelent a megbízóval, szakmai partnerekkel és más tanácsadókkal. Stúdió, ahol a hagyományos értékrend és a szokásos tanácsadói tevékenység előnyeinek megőrzése mellett kimagasló megoldásokkal a középpontban mindig az ügyfél van. Az ügyfelet „partnerként” kezeljük: a feladatokat mindig vele szoros együttműködésben valósítjuk meg, és nem önmagában tanácsot adunk, hanem megvalósítható, eredményes megoldást kínálunk. A partnereinknek nyújtott hosszú távra szóló megoldásaik biztosítják egyben a mi hosszú távú fejlődésünket. Ezen alapul a jövőnk.

Csapatmunkában dolgozunk. Komplex szolgáltatást nyújtunk, ami nem létezhetne egymás tisztelete és megbecsülése nélkül. Képesek vagyunk a Stúdió égisze alatt összefogott különböző szakterületek együttese által a problémamegoldást rendszerszemléletben kezelni.

Integráljuk az adott feladathoz szükséges valamennyi szakértelmet, ezáltal Stúdiónk összetett, bonyolult feladatokat egyaránt végre tud hajtani, ugyanakkor egy kézbe fogva a feladatokat, ezzel időt és erőforrást spórolunk megbízónknak.

Filizófiánk gondolatisága és értékrendünk: Egy pesszimista minden lehetőségben látja a nehézséget; egy optimista minden nehézségben meglátja a lehetőséget.” (Winston Churchill)

Küldetésünk: Tudásunkkal megoldáshoz segítjük megbízóinkat. Cselekvésünkkel a küldetésünk teljesítését szolgáljuk, ami megegyezik az ügyfelek érdekével.

Érvek mellettünk: Tényezők sora szól amellett, hogy miért bennünket választanak, miben vagyunk úgymond ’mások’, illetve miért érdemes megbízni a szakértelmünkben.

 • Alapelvünk, hogy küzdünk és győzünk.
 • Munkánk jellemzője a rugalmasság, a nagyfokú kreativitás és igényesség. Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy szolgáltatásainkat az ügyfél egyedi szükségletei és igényei alapján nyújtsuk. Testreszabott megoldásokkal állunk elő, melyről meggyőződéssel hisszük, hogy azok megbízónk célját szolgálják. Munkánk során konkrét kihívásokra keressük a választ. Nem dolgozunk kész receptekkel.
 • Hiszünk az interaktív kapcsolatokban. Érdemi és folyamatos együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel, a bizalmon alapuló hosszú távú személyes és online kapcsolatok kiépítésére és fenntartására. Figyelünk arra, hogy biztonságos és pozitív környezetet biztosítsunk a megbízó számára.
 • Építünk a kölcsönös bizalomra és megbecsülésre. Ideértve a tiszteletet is. Az erre fordított idő az egyik legjobban megtérülő befektetés. Tiszteljük a megbízókat, a versenytársakat és a munkatársainkat.
 • Etikusak vagyunk. Munkánk és hétköznapi életünk alapja egyformán a korrekt magatartás.
 • Minőségi teljesítményt nyújtunk.
 • Hiszünk az értékmegőrzésben és értékteremtésben.
 • Felelősségteljesen tesszük vállalásainkat, ami garanciát jelent arra nézve, hogy a megbízást a legjobb tudásunk szerint teljesítjük.
 • Törekszünk a kölcsönös előnyökön alapuló hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítására.
 • Tudjuk, hogy változó világban élünk, ezért mi magunk is rugalmasan alkalmazkodunk a változásokhoz. Munkáink során magas színvonalú teljesítést várunk el önmagunktól, és hisszük, hogy ezt folyamatos tanulással, önfejlesztéssel és módszertani fejlesztéssel tudjuk fenntartani. Az ügyfélkiszolgálás érdekében készek vagyunk a folyamatos fejlődésre és megújulásra.
 • Képesek vagyunk a megbízó mintegy „külső szemeként” olyan problémákat és lehetőségeket is meglátni, amelyek a megbízó figyelmét elkerülheti.
 • Függetlenek vagyunk, semmilyen politikai tevékenységet nem folytatunk, nem vagyunk elkötelezve egyetlen szervezetnek sem – és anyagi támogatást egyetlen szervezettől vagy párttól sem kapunk -, a munkánk során kizárólag megbízónk érdekeit tartjuk szem előtt.

Integritás: A Stúdióban nincs az egyes tanácsadóknak tulajdonosi érdekeltsége és/vagy részesedése, minthogy a Stúdió egy szellemi műhely és nem cégszerűen működő gazdasági társaság (gazdálkodó szervezet). A tanácsadók nem állnak a Stúdióval munkaviszonyban, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban (pl. megbízási szerződés, vállalkozási szerződés). A tanácsadók a bejelentett jogviszonyuk, illetve a főállású munkáltatójuk jogos gazdasági érdekeit nem veszélyeztetik, azzal ellentétes tevékenységet nem végeznek. A tanácsadók kizárólag olyan tevékenységet vállalnak, melynél összeférhetetlenségi ok nem áll fenn más munkájukkal.